Blogi

Kesähuoneen muutos osa:6 vanhempien(pien)huone

Kesken mikä kesken ei vaan tule valmista. Nyt on taas niin monta rautaa tulessa, että ei vaan pysty keskittymään. Meinasin jo irtotiilen kirjoittaa: Talo tehdään yksi kerrallaan.  En sitten löytänyt mitään millä olisin kirjoittanut.

Vanhempien huone on ollut samassa tilassa jo jonkin aikaa mutta tänne ei ole tulut laitettua. Aikas raakalta näyttää nuo vaatehuone kuvat. 

Vasemmalta kun lähden verhoja luetteloimaan. Ensimmäisen verhon takana on vaatehuone, toisen verhon takaa pääsee eteiseen ja kolmannen verhon takana on kolmekerroksinen kerrossänky.

Vasessa reunassa on kerrossängyn “jalkopää” jonka jatkeena tulee tämä vanhempien huone. Olisin halunnut kuvata verhot auki mutta vastavaloon ei kuvaaminen onnistunut niin kivasti.

Asettuvat siis näin toisiinsa. Tuo pöytä on super tärkeä tässä huoneessa.

Nyt käännyttiin vähän ympäri huoneessa eli ollaan sängyllä. Vaatehuone verhontakana ja ovi eteiseen ja sen edessä verho poistamassa vedon tunetta ja likaisen oven häivyttäjänä.

Pöydän tarkoitus on varat paikka pyykitelineelle ja toimii myös vaate laatikoiden penkomis paikkana. Aamujen suvuvoittamiseksi tytöt valitsevat edellisenä iltana uuden päivän vaatteet myös tuohon pöydälle. Pöydän korkeus mahdollistaa vanhemman istumisen ja auttamisen vaatteita pukiessa. Kuvassa vasemmalla näkyy pieni pilkahdus oviaukosta, josta pääsee olohuoneeseen (lasten valtakuntaan leikkiminen saa valloittaa tilan päivisin).

Työhuoneeni ja kuten huomaatte en uhrannut aikaa sen siistimiseen. En meinaan löydä mitään jos tämän menen siivoamaan.

Vielä tämä on siis kesken. Listoja pitäisi laitella sinne ja tänne. Olisihan se kattovalokin kiva jossain vaiheessa laittaa kun vaan keksisi millaisen vai tekisikö ihan itse?!?!

Saatiin aika hyvin tuhlattua noita kattolaattoja mutta vieläkin jäi jäljelle, joten jotain niistä vielä pitää kehittää.

Aikaisemmat osa:

http://www.korkeala.fi/kesahuoneen-muutos-osa1/

https://www.korkeala.fi/kesahuoneen-muutos-osa2-maalaus/

https://www.korkeala.fi/kesahuoneen-muutos-osa3-lastenhuone/

https://www.korkeala.fi/kesahuoneen-muutos-osa4-vaatehuone/

https://www.korkeala.fi/kesahuoneen-muutos-osa5-toimisto/

Tälläisestä lähdettiin…