Blogi

Kesähuoneen muutos osa:5 Toimisto

Toimisto loi pienen kaaoksen, koska sen edessä oli 150 senttinen senkki. Joka on säilytettävä, koska on meidän ensimmäinen huonekalu, jonka aikanaan olemme yhdessä tuunanneet tai raiskanneet. Miten sen nyt kukakin ottaa. Historiansa aikana se oli kerännyt monen monta kerrosta maalia jonka poistimme omalla tyylillä eli jätimme jokaista kerrosta näkyviin jonkin verran. Matkassa se on pysynyt kohta 15 vuotta. Se oli asiakastyö mutta hinta arvion kuullessaan asiakas hylkäsi ja käski tekemään mitä ikinä haluan. Pidin siitä niin, että tuunasin sen itselle.

Kaikki osat on julkaistu hiukan kesken eräisinä, joten kehtaan julkaista myös tämän toimistonkin.

Koneella työskentelyä on jonkin verran tämän blogin ansiosta ja viranomais juttuja tietenkin. kiinnitimme nyt hiukan huomiota ergonomiaan. Näyttö on korkealla, koska tulee paljon tehtyä asioita kumarassa ja alaspäin katsoen. Kun näyttö on ylempänä kuin normaalisti, tulee istuttua ryhdikkäämmin näin hartiat ja niska saavat uudenlaista jumppaa huomaamatta. Edellisessä paikassa näyttö lähti jo kiipeämään seinää ylös päin mutta nyt meni vielä kymmenisen senttiä korkeammalle, kun tuli kuitenkin rönötettyä kasassa kun koneella oli.

Rakastan näitä hounekaluja En ole ihan varma mikä niissä vetoaa, voisi olla vaikka niiden pienuus, sirous ja kaarevat muodot. Johdot menee vielä villisti mutta katoaa kyllä näkyvistä, kun hyllyille tulee tavaraa.

Ennen puljasin yhdellä hyllyllä ja toinen oli varastoituna. Nyt saan levittäytyä kahdelle eri hyllylle voisiko siis olla helpompi löytää se mitä on hakemassa vai hukkaanko paremmin kun ei ole tuutua kaaosta pöydällä ja hyllyllä.

Huoneessa nuo laatat on tullut jo omanlaiseksi teemaksi nyt käytettiin vain yhtä ja se piilotti tietokoneen keskusyksikön taakseen. Ennen se oli pöydän alla ja keräsi kaiken mailman pölyt itseensä. Netti kun meillä on tikussa, niin ehkä kuuluvuudet on paremmat. Tietenkin joudun käyttämään myös noita ups:sista aukkoja niin helpompi, kun molempiin päihin konetta pääsee helposti käsiksi ilman konttausta.

Uskon tämän toimivan hyvin kunhan vielä listoja naputellaan ja tavarat löytävät paikkansa.

Seuraavaksi pitäisi varmaan kirjoitella vanhempienmakuuhuoneesta sen jälkeen tulee vielä kooste koko huonekommuunista kuinka sulautuvat toisiinsa.

Suunnitelmien muutos!

Remontti jää tauolle hetkeksi. Raskaus vaatii nyt huomiomme, joten remppa pysähtyy hetkeksi.

Laskettuja-aikoja paukkuu nyt samaan aikaan toistakymmentä myös eläin puolella. Veikkaan, että remppaavalla kätilöllä on kädet täynnä tekemistä.

Yksi kommentti

  • Maija

    Hauskan näköinen pikkutoimistotila, mukavan viihtyisän oloinen. Meilläkin on töissä juuri alkamassa toimistosaneeraus, johon haluttiin meidän työntekijöiden ideoita, niin painotin juuri viihtyvyyttä. Kiva saada vähän uusia pintoja ja värejä. Tuo on varmaan hyvä pistää remppa tauolle ja keskittyä raskauteen.