Blogi

Vuosi blogia takana

8.1.2016 Tämä siis alkoi. Aika on mennyt nopeasti. Tätä päivitystä en ole mitenkään suunnitellut, joten katsotaan mitä tästä tulee.

Kiitän nyt alussa kaikkia lukijoita. Matka on ollut todella hurja. Muistan sen alun kun katsoin ruutua ja pohdin lukeeko kukaan mitä kirjoitan. Mahtava tunne kun laskuriin tuli ensimmäinen kävijä merkintä. Hypin ja pompin joku on löytänyt MUN blogin!!!

Kevättä kohti kun mentiin alkoi tapahtua jotain kummaa. Löysin muitakin jotka kirjoittavat saman tyylisestä elämästä. Innostuin on muitakin hulluja tunsin joskus oloni yksinäiseksi. Onneksi ryhmältä on saanut tukea ja innoitusta kirjoittamiseen. Viime aikoina on ollut tosin siinä tuki puolella.

Kesällä se tapahtui tuli tehtyä joku päivitys joka räjäytti potin. http://www.korkeala.fi/omavaraisuuden-ja-omaperaisyyden-rajalla/ Tällä julkaisulla oli hurjat lukija määrät. Silmät pyöreänä katsoin seuraavana päivänä laskuria kun tämä oli julkaistu.

Tähän mennessä on ollut 73141 kävijää. Se on huikea luku kun ajattelee, että odotin ja toivoin noin 100 tähän aikaan olevan kun aloitin. Luvun takana on raaka työ sen näkee ihan siitä kuinka ihmiset liikkuu. Ne liikkuu sosiaalisen median kautta eli siellä pitää olla aktiivinen ja kehdata jakaa omia tekstejä.

Voin kyllä sanoa, ettei omien tekstien jakaminen julkisesti ole helppoa. Varsinkaan kun kirjoittaminen on tuskaa moneltakin osin. Eipäs kirjoiteta nyt näistä heikkouksista kun vuosi on jo täynnä. Jokainen teistä on kuitenkin jo nähnyt tekstissä heikkoudet ja ehkä omaperäisen kirjoitus tyylin…

Oli pakko jakaa tämä myös teille. Kun kirjoitan on päässäni monia suomalaisia ja ulkomaisia artisteja. Kuuntelen siis lapuilla samalla musiikkia kun kirjoitan ja tämä tuli kun tätä kirjoittelin. Ajatus kun ei juokse jos en häiritse kuuloani jollain.

Tältä näyttää nyt tämä uusi kone jolla pääsin tekemään blogia. Tosin teen myös muita juttuja.

Hirmuisesti on kaiken maailman vimpaimia joista pitäisi jotain ymmärtää, että saan tämänkin tekstin teidän näytölle. Moni on huomannut ja jotkut on viestiäkin pistänyt päivitys katkoksen takia. Eli elossa ollaan ja taas päivityksiä alkaa tulemaan kun vehkeet on kunnossa. Tein tosiaan sen yhden päivityksen puhelimella tuo kaikki mikä näkyy tuossa kuvassa kun tungetaan pieneen puhelimen näyttöön niin ei siitä mistään saa selvää. Läppäri oli ennen joka tosiaan sai itsensä kuolemaan uudestaan ja uudestaan. Tämä uusi uusio kone taas alkoi kasaantumaan marraskuun lopulla. Kone on siis rakennettu vanhaan runkoon vanhoilla osilla kuitenkin niin, että riittää tähän hommaan. Eilen sain koneen kotiin ja tänä aamuna heräsi henkiin ja siitä tämä innostus taas lähti. Maailmassa on tapahtunut hirmuisesti sillä aikaa kun olen ollut pimennossa. Kun puhelimen näytöllä ikänäkö tai jokin muu vaivaa.

Nöyränä KIITÄN teitä jokaista!!! Te olette HUIPPUJA!!! Pitäkää lippu korkealla ja mennään yhdessä kohti KEVÄTTÄ!!!

Pistäkää muuten viestillä vaikka tuolta Korkeala Facebook sivulta. Voitte käydä myös tykkäämässä niin voi sen kauttakin seurailla.

Ryhmässä on voimaa, joten erityis kiitokset: FarmertobeeMaa-tuskatPienenpienitaloPihlajamaenkotitilaRakkautta ja maanantimia , Puolitoistahehtaariaunelmia , Epämoderniperhe , Sininentupa , Varmuusvara  ja  Omavaraisuus.org

Lupasin kyllä, että seuraavalla kerralla ollaan lypsyllä mutta… Yritän sen tehdä seuraavaksi katsotaan tuleeko siihenkin joku video vai mennäänkö kuvin ja tekstein.