Blogi

Mistä johtuu, että on hiljaista?

Aika on mennyt taas siivillä. 

Tekemistä on ollut niin paljon, että kirjoittaminen on jäänyt. Syksy saapuu ja talven heinät pitää saada pelloilta pois ja suojaan. Samalla on olut laitumien lankojen keräystä talven alta pois. Tämä on ehkä niitä tylsimpiä hommia kun kelailee lankoja kerälle ja pohtii talvea. Innoissaan niitä keväällä levittelee useamman kilometrin mutta syksyllä se kelalle laitto on vaan niin masentavaa.IMG_3269

Tulevaisuutta on myös punnittu. Pitäisikö keskittyä johonkin suuntaan vai edelleen laajentaa tasaisesti jokaista suuntaan. Samalla on tullut yhteistyö sopimuksia ja kouluttautumis kysymyksiä. Punnitsemme vielä kaikkia mahdollisuuksia. Opiskelua ja oppimista tulee olemaan molemmilla talven aikana eripituisina jaksoina.

Kevät on myös mielessä ja siemen tilaukset. Ne ei taida kyllä koskaan olla pois mielestä. Samalla olemme pohtineet tulevaa vuotta ja opintomatkaa ulkomaille. Meidän matkustelut on suunniteltava jo nyt, että tila on siinä kunnossa. Tuuraajalle ei voi jättää mitään ylimääräistä jotta itsellä on avoin mieli reissussa.

Matkakin vaatii oman suunnittelun kun lähdetään koko perheen voimin. Kuinka kauan voimme olla matkalla, passit ja rokotukset. Riskit on erilaiset kuitenkin ulkomaisella tilalla kuin suomalaisella. Tausta työtä joutuu tekemään tautiriskien varalta ja tilan löytämiseksi jonne olemme tervetulleita.

 

 

Kommentit pois päältä artikkelissa Mistä johtuu, että on hiljaista?