Jouluovi 18

 

Kuvaa klikkaamalla pääset takaisin joulukalenteriin.

Moro me ollaan Urpo ja Honey

Rotu: Urpo on PSK pohjoissuomenkarja ja Honey on Suomenlammas
Me ollaan samassa aitauksessa ja nyt pikkuhiljaa laumaannutaan yli lajirajojen.  Aluksi me pysyteltiin omissa laumoissa ja väistettiin toistemme laumoja paalilla. Nyt käydään jo kaverilta pyytämässä rapsutus apua.

Urpo:

Olen pieni härkä poika. Tultiin tänne velipojan kanssa kasvatukseen. Ollaan siis vain vierailulla tällä tilalla. Kun me ollaan noin 8 kk meidän matka jatkuu omistajamme luokse. Tänne tulimme kun meidät oli vieroitettu maidosta, täällä me saamme kasvaa isoiksi pojiksi. Viime kuussa meistä eläinlääkäri teki härkiä, jotta vahinkoja ei sattuisi. Nyt kun olemme härkiä niin tilan hiehot saavat olla meidän seurassa ja opitaan sosiaalisia taitoja niiltä. Seurana on myös lampaita, jotka on vähän hassuja kun ne tulee kyhnyttämään itseään. 

Honey:

Mammani Uivelo oli täällä jo aikaisemmin oven 13 takana. Olen parivuotias ja uteliaan puoleinen. Haen kaikilta huomiota myös näiltä härkä pojilta. Kun ne tuli tänne olivat ne vain vähän minua isompia. Ne on kasvanut ihan silmissä mutta ystävyys kasvaa koon mukana. Olen imelä kiehnääjä, kiehnään kaikkia, jotka vaan siihen suostuvat. Tykkän myös olla esillä olen suuri stara ja kaikkien on minut huomattava.

 

Imelän makeeta joulua!